Кои сме ние:

Ние сме "Д-р Руев - клиника за слух".

Какво правим:

Фокусът ни е възстановяването на намален или напълно загубен слух. Правим го оперативно или чрез слухопротезиране (слухови апарати).

За кого го правим:

За всеки с частично или напълно загубен слух.

Ние знаем, че този проблем влияе пряко на качеството на живот и разбираме многобройните последствия, които той води след себе си. Добре познаваме болките на пациента и винаги предлагаме всички възможни опции за решение на проблема.

Как го правим:

Градим експертизата си в областта вече 30 години.

Въпреки това никога не поставяме диагноза без достатъчно медицинска информация. Познаваме границите на възможностите си и колаборираме активно с колеги от други специалности, за да осигурим най-добрата грижа за пациента. Внимателно и търпеливо изслушваме и изследваме проблемите на всеки, както и разглеждаме всичко важно свързано с тях. Отличаваме се с комплексен подход към проблемите и предлагаме възможни подходи и решения. Винаги, когато е възможно, предоставяме избор на пациента. Не спираме да се учим, защото вярваме, че това поддържа експертизата ни в крак с времето и съответно предлагаме на пациентите си възможно най-информираното решение. Не делим пациентите си и държим всеки да получи нужното отношение и внимание.